måndag 11 april 2016

HoppfullhetI dag var det egoboost de luxe på praktiken. Efter ungefär halva tiden (2-3 v) så ska en halvtidsbedömnig göras. Då kommer ens lärare ut till praktikplatsen och träffar en tillsammans med handledaren. Man pratar om vad som gått bra och ev mindre bra. Vad man kan tänka på under de sista veckorna och så vidare.

De har ju frågat mig på min avdelning om jag kan tänka mig att jobba extra där och jag har tackat ja. Men idag så gick min handledare och pratade med personalansvarig om mig och det var bara positivt! När läraren sedan kom, sa hon "Hon har fått sommarjobb här hos oss, så allt funkar bra!".

SÅ gott det kändes!

Sedan att sitta på det lilla "mötet" och höra hur empatisk, lugn, trygg och kompetent jag är, det känns overkligt. Otrolig känsla! Jag har gjort ett rätt val med att satsa på denna utbildning och sedan yrke. Och jag passa för det, trots alla "spöken" som funnits i dåtiden.

Jag satt på "bedömningen" och hörde hur läraren och handledaren pratade positivt och tänkte för mig själv; "Är det MIG dom pratar om? Tänk om jag har lurat allihopa? Jag kanske är helt olämplig egentligen? ". Men jag jobbar på självkänslan. Tro mig. Och självförtroendet.

I morgon är jag ledig och ska ladda batterierna. Pyssla med hästarna och borsta av dem lite lera. Och vinterpäls. Hoppas på lite sol och en migränfri dag, så att jag kan vara ute. Sen blir det ett besök med dottern hos tandläkaren. Få se om hon behöver tandställning...

Nä. Nu blir det soffan. Varit så trött idag så jag somnade på tåget i morse och bussen i eftermiddags. DET är inte likt mig! Så jag har lite att ta igen...

Kramisar!

1 kommentar:

  1. Grattis till sommarjobbet :-)
    Å vad roligt att det går bra för dig!

    SvaraRadera