onsdag 29 april 2015

Lite fjärilar i magen

Asså den här flunsan/förkylningen var något utöver det vanliga. Fy, vad knäckt man varit. I tre veckors tid har jag nu livnärt mig på nässpray, hostmedicin, ingefära, vicks blå, piggelin och Coca cola. Endast en sak är bra med skiten; jag får på mig mina nya jeans.

Orkeslös så in i helskotta. Trött i huvudet. Lomhörd. Matt. Flåsar av att ta på sig strumporna. Rösten var borta helt i 3 dagar. Lika många dagar lät jag som jag var i målbrottet. Oh nu låter jag som Lena Nyman. Så där härligt whiskey-rök-röst. Och jag som varken dricker whisky eller röker.

Tyvärr så har jag inte kunnat vila så mycket som jag borde. Jag tror att sjukan hade varit mindre långdragen om jag hade haft några dagar i rad då jag kunnat bara sova. Brukar vara så min kropp vill återhämta sig. Skog, djur, vila. Men nu har det varit fyllt av tentor, individuella uppgifter, gruppuppgifter och igår examination på sjukhuset. Rollspel. Kul! Och intressant, ska tilläggas. Att spela någon med bipolär mani är lika galet som intressant. En speedad Stånk-Tommy, ungefär.

I dag har jag ringt upp praktikplatsen och sagt "Hej". En trevlig karl som svarade och hälsade välkommen på Måndag. SPÄNNANDE!!!Eftersom jag inte vill riskera att säga "för  mycket" så kommer jag bara att säga "praktik på RPK" (Rättspsykriatriska klinkinen). Inte nämna avdelningen eller nåt. Det finns ju hård sekretess och det handlar om dömda människor där inne.Jag vet inte om jag tidigare sett fram emot en praktikplats så mycket. Jo, när jag var på tidningen OKEJ. Det var pirrigt och häftigt! Fast på ett annat sätt. Då för att jag skulle få träffa "kändisar". Nu för att jag ska få träffa en annan sorts människor. Men i grunden så har alla, kändis som mördare, krupit omkring med blöjor på sig och sagt "dadda"...

Nä. Nu ska jag nog betala räkningar och sedan ska jag och dottern cykla upp till hästarna för lite fix och trix. Har en sådan otroligt overklig längtan efter att rida ut i skogen, så jag drömmer om det. Måste få igång Arbin och sätta mig i sadeln igen.

Kramisar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar